externalId=feta-referenties-1.1.3.1.1&filter[active]=1

J. B 13-04-2024

Helemaal happy met de aankoop van de Omega Seamaster James Bond 60th anniversary. Wim is een op en top gepassioneerd liefhebber van mooie horloges. En dat merk je direct als je met hem zit te praten. Super fijn geholpen.

Hartelijk dank voor de aankoop, het vertrouwen in ons en de mooie woorden in het guestbook. You're wish is our command!. Graag tot een volgende keer.

Met vriendelijk groet, Wim
Team MessinkWatches
 

Sjef 12-04-2024

Beste Wim,Heel leuk gisteren kennis met je te hebben gemaakt. Het is altijd enorm interessant om iemand gepassioneerd en deskundig over horloges te horen praten.  Waarvoor dan ook dank.
Ik ben heel blij met mijn nieuwe Rolex Sky Dweller, hij is precies zoals ik me had voorgesteld. Nogmaals bedankt voor je gastvrijheid en deskundigheid. Ik zal je heel zeker aanbevelen bij geïnteresseerden.

Groeten en succes met de mooie horloges
Sjef
 

Beste Sjef, hartelijk dank voor je mooie woorden en de zeer plezierige ervaring met je. Wij blijven vanuit onze passie voor horloges ons uiterste best doen om een breed scale aan merken aan te bieden die altijd in een briljante staat of ongedragen zijn. 

Met vriendelijke groet, Wim

Team MessinkWatches

Humphrey 30-03-2024

Beste Wim,

Hartelijk dank voor het gunnen van deze prachtige NOS MK1 red Seadweller. Zoals omschreven…ongedragen…ziet het horloge er ook uit. Volledig in de seals??
Erg blij mee.
Tot de volgende!
Groeten Humphrey

Beste Humphrey,  Hartelijk dank voor deze prachtige aankoop en het plezierige gesprek. Op onze site staan regelmatig bijzondere horloges die wellicht bij je in de smaak vallen. We zien je graag terug.  Groet Wim, Team `Messink Watches. 

C.B. 24-02-2024

Als tevreden klant ben ik voor de vijfde keer teruggekeerd naar Wim voor de aankoop van een mooie horloge. 
Het is iedere keer weer een speciaal moment. Je krijgt de klok niet gewoon in je handen gestopt en wegwezen, neen, er is steeds een interessant praatje, goede uitleg (en een lekkere espresso) en het gevoel dat Wim houdt van zijn job.
Alle uurwerken die ik tot op heden van Wim kocht zijn top, perfecte staat, alles erop en eraan en de prijzen zijn gewoonweg correct.
Mooie, goeie top-klok nodig: Wim Messink.

Beste C… Hartelijk dank voor de aankoop en dat je inmiddels voor de vijfde keer bij ons een horloge hebt gekocht. We zien je graag terug komen. Groet Wim

Daan 06-02-2024

Zeer tevreden met de aanschaf van mijn nieuwe Rolex, contact en afhandeling zeer goed verlopen, voor mijn volgende horloge kom ik zeker terug bij Wim!

Hartelijk dank Daan voor je aankoop en het vertrouwen in ons. 

Groet Wim Messink, Team Messink Watches

Daniel 19-01-2024

Ik heb een Tudor Black Bay Blue gekocht bij Messink watches, en ben er erg blij mee.

Wim neemt de tijd voor je en heeft een enorme liefde voor horloges en dat merk je direct.
Ik kreeg een heldere uitleg over het horloge en het merk Tudor en dat heb ik heel plezierig gevonden.
Even doorsparen voor een Rolex en dan ga ik als eerste kijken bij Messink Watches.

Chrono24 Trusted Checkout 04-10-2023

5.0 out of 5 stars *****

Chrono24 Trusted Checkout 04-10-2023

5.0 out of 5 stars *****

Bjorn 03-10-2023

Wim is een echte kenner, met veel passie voor zijn beroep/ hobby. Alles was zoals beschreven op de site en zelfs nog beter. Ik vond de aankoop een zeer prettige ervaring. Absoluut een ritje naar Wageningen waard. Nogmaals bedankt voor de mooie IWC. Tot de volgende keer, Björn

Drs. Beks 27-09-2023

Bij Messink watches een nieuwe Tag Heuer limited edition gekocht. Communicatie, vriendelijkheid en product van het hoogste niveau.

Chrono24 Trusted Checkout 27-08-2023

Chrono24 Trusted Checkout 02-08-2023

5.0 out of 5 stars *****

1 - 12 van de 220 resultaten